NoExit Media

/ Bemutatkozás

Innovatív megoldásokat hozunk vállalkozásod digitális jelenlétébe

Így működik a noexit

Mi a noexitnél a folyamatos fejlődésben hiszünk, ezért az innováció a kedvenc hívószavunk. A legújabb digitális trendekkel fekszünk és azok kreatív alkalmazásának terveivel kelünk. Ötleteinket mindig kipróbáljuk és teszteljük, majd addig finomítjuk, amíg már kidolgozva, jól működő állapotban építhetjük be partnereink hétköznapjaiba.

10+ éve a digitális világban

Lassan 20 éve indult sikertörténetünk. Rendezvények digitális marketing megoldásaival indultunk, mára full service csapattá váltunk. Az ügynökség szót kifejezetten kerüljük, igyekszünk ennél sokkal többek lenni. Partnereink visszajelzése alapján az emberi hangnemünk az erősségünk szakmai felkészültségünk mellett.

Üzleti hívószavaink

  • Siker
  • Céltudat
  • Eredmény
  • Kreativitás
  • Élmény
  • Alázat

/ Csapatunk

Ismerj meg minket!

Image

Bartus István / Steve

Digitális és közösségi média szakértő, noexit alapító

Steve a noexit media megálmodója, a csapat fejlődési orientációjának vezéralakja. Programozói múltja és kreatív szemlélete terelte a digitális marketing felé. Karrierjét számtalan sikeres projekt mellett szakmai díjak és elismerések is övezik.
“ A digitális márkajelenlét már nem luxus, hanem a modern marketing alapköve. A közösségi oldalak és az AI rohamos fejlődésével igazzá vált a mondás: Aki kimarad, lemarad. ”

Hovancsik Petra

Webergonómia szakértő, noexit társalapító

Petra a noexit media reformátora, nem csak ügyfeleink sikerén dolgozik, házon belül is kiváló motivátor és újító. Csapatunk 2024-es rebranding folyamatainak a legnagyobb támogatója és supervisora. Webes projektjeink az ő keze alatt futnak át.
“ Ide kell egy idézet ”
Image
Image

Kablár Martin

Vezető értékesítő,
noexit társalapító

Martin mindent megtesz ügyfeleink elégedettségéért és a lehető legtöbbet hozza ki a projektekből, valamint megbízóinkból is. Értékesítési feladatokban és ügyfélkapcsolatok terén elhivatottan és proaktívan áll csapatunk és ügyfeleink rendelkezésére. Ő a híd ügyfeleink felé.
“ Nem csupán szolgáltatásokat értékesítünk, hanem befeketetéseket az üzleti sikerekbe. Árképzésünk a hazai piac igényeihez idomul, tevékenységeinknek köszönhetően pedig minden egyes befektett forint többszörösen megtérül. ”
Image
Lépjen velünk kapcsolatba!
+36 30 441 4400

Ügyfeleinknek

support@noexit.hu

Média, sajtó

press@noexit.hu