Ebben segítünk

Image

Közösségi oldalak üzemeltéte

A közösségi oldalak digitális világa sokak számára a kapcsolattartásról, információgyűjtésről vagy kikapcsolódásról szól. Ahhoz, hogy ez a gépezet jól működjön, vérbeli tartalomgyártókra van szükség, hiszen bejegyzést bárki közzé tud tenni, de igazán csak azok tűnnek ki, akik mindezt startégiai szemmel, jól felépített kommunikációs stílusban teszik. Mi pedig pontosan ebben segítünk Neked!

Hogyan építjük fel kampányodat?

1. lépés

Megismerjük a vállalkozásodat vagy a termékedet

1. lépés

2. lépés

Megnézzük a konkurenciád, piackuktatunk

3. lépés

Kitaláljuk a kommunikációs stílusod hangvételét és fő mondanivalóját

3. lépés

4. lépés

Kitaláljuk a számodra legmegfelelőbb tartalomtípusokat

5. lépés

Az öteteket precíz stratégia mentén kidolgozzuk

5. lépés

6. lépés

szöveges és grafikai anyagokat elkészítjük, arculatodhoz illesztjük (vagy teljesen nulláról felépítjük)

7. lépés

Elkezdjük a tartalmak folyamatos publikálását, láthatóvá téve Téged a digitális térben.

7. lépés

8. lépés

A meghatározott célok mentén tereljük és gyűjtjük követőidet (közösségépítés, eladásösztönzés, stb)

9. lépés

Hirdetési kampányokat indítunk és igény esetén microsite-okat építünk a jobb konverzió érdekében.

9. lépés

10. lépés

Hirdetéseidet, kommunikációdat folyamatosan elemezzük, optimalizáljuk és természetesen riportáljuk feléd.

Digitális marketing kampányok lebonyolítása

Termékbevezetés előtt állsz? Esetleg lesz egy rendezvény, amit széles körben megismertetnél másokkal? Most indulnál el a közösségi térben, de később házon belül tartanád? Az az érzésed, hogy most csak egy egyszeri kampányra van szükséged?
Image
Ha a fenti kérdések közül bármelyikre igen a válasz, akkor ezt a szolgáltatásunkat imádni fogod! Mi nagyon hiszünk abban, hogy a siker nem rajtunk vagy rajtad áll, hanem egy szoros együttműködésen. Kampánymenedzsment esetén minden szakmai tudásunkat igénybe veheted, akár egyetlen promóciós időszak alkalmával is. Olyan lesz, mint ha full service szolgáltatásunkat választanád, csak kicsiben és természetesen sokkal kedvezőbb áron.

Minden kapány más és más, ezért nehéz pontosan megfogalmazni, hogy ez  szolgáltatás mivel jár, de akár egy ingyenes konzultáció keretében egészen kidolgozott ötletcsomagot is szerezhetsz tőlünk. Általánosságban az alábbi lépések jellemzik a munkánkat:

1. lépés

Megismerünk, megismerjük a céljaidat.

1. lépés

2. lépés

Közösen kialakítjuk a kampánystratégiát.

3. lépés

Megbeszéljük milyen platformokon és hogyan kommunikáljunk róla.

3. lépés

4. lépés

Elkészítjük a tartalmakat és a promóció digitális hátterét.

5. lépés

Igény esetén landing oldalakat fejlesztünk, domaint foglalunk.

5. lépés

6. lépés

Átbeszéljük veled a hirdetési budget minden pillérét.

7. lépés

Precíz összefoglalót küldünk a kampány indulása előtt.

7. lépés

8. lépés

Leteszteljük az informatikai elemeket (weboldal, microsite, chatbot)

9. lépés

Elindítjuk a promóciót

9. lépés

10. lépés

Folyamatosan elemezzük az eredményeket és optimalizálunk.

11. lépés

A kampány zárását követően utókommunikálunk.

11. lépés

12. lépés

Elküldjük a véglees riportokat, átbeszéljük az eredményeket!

Image

Online hirdetési portfoliók kezelése

Legyen a cél tartalmaid több emberhez való eljuttatása vagy termékpalettád, szolgáltatásaid értékesítése, esetleg vállalkozásod márkaépítése, hatékony hirdetésekre szükséged lesz! Ha ügyesen vagy jelen a digitális térben az organikus elérések növekedni fognak, azonban bármikor előfordulhat olyan helyzet, amikor algoritmusváltozás vagy egyéb visszaesés következik be. Ezekre gyorsan kell reagálni, de a legtöbb esetben a hirdetések hozzák a stabilitást tartalmaid (és céljaid) elérésében.

A legjobb, hogy kis összegekkel is kipróbálhatod és ha látod az eredményeket, bátran fogsz nagyobb és nagyobb összegeket befektetni. Rövid időn belül akár már a hirdetéseidből származó bevételeid saját magukat fizetik ki, így gyakorlatilag a hirdetések finanszírozásához passzív lábat is építhetsz!
Teljeskörű marketing kivitelezés
Image

A digitális korban a versenyképesség kulcsa a megfelelő marketingstratégia kialakítása és hatékony végrehajtása. A mi marketing full service szolgáltatásunk célja, hogy segítsünk ügyfeleinknek kiemelkedni a tömegből, és elérni üzleti céljaikat a digitális térben.

Miért válasszon minket?

  1. Teljes Körű Megközelítés: A mi szolgáltatásunk nem csupán egy vagy két marketingeszközre korlátozódik. Teljes körű megközelítést alkalmazunk, amely magában foglalja az online és offline marketing eszközök széles skáláját, beleértve a weboldal tervezést és optimalizálást, SEO-t, tartalommarketinget, közösségi média kezelést, PPC hirdetéseket, email marketinget és még sok mást.

  2. Együttműködés és Kommunikáció: Ügyfeleinkkel való szoros együttműködés kiemelt fontosságú számunkra. Szakértő csapatunk minden lépésben nyitott kommunikációt folytat, hogy biztosítsuk, hogy minden kívánságuknak és igényüknek megfeleljenek.

  3. Egyedi és Rugalmas Megoldások: Minden vállalkozás más, és ezért minden marketingstratégia egyedinek kell lennie. Rugalmas megközelítést alkalmazunk, hogy az ügyfelek egyedi igényeinek és céljainak leginkább megfelelő megoldást kínáljuk.

  4. Mérhető Eredmények: A sikeres marketing nem csak kreatív ötletekről szól, hanem mérhető eredményekről is. Folyamatosan monitorozzuk és elemzzük a kampányok teljesítményét, hogy biztosítsuk az optimális hozamot az ügyfeleknek.

Hogyan működik a folyamat?

  1. Stratégia és Tervezés: Első lépésként részletesen megbeszéljük ügyfeleink üzleti céljait és igényeit, majd ezek alapján egy egyedi marketingstratégiát dolgozunk ki.

  2. Végrehajtás és Monitorozás: A tervezés után a szakértő csapatunk nekilát a kampányok végrehajtásának, miközben folyamatosan figyelik és monitorozzák azok teljesítményét.

  3. Elemzés és Optimalizálás: A kampányok futása során folyamatosan elemzéseket végzünk annak érdekében, hogy azonnal reagálhassunk a változásokra, és optimalizálhassuk a stratégiát a legjobb eredmények eléréséhez.

Image
Lépjen velünk kapcsolatba!
+36 30 441 4400

Ügyfeleinknek

support@noexit.hu

Média, sajtó

press@noexit.hu