Ebben segítünk

Image

Céges weboldalak kivitelezése

Az online jelenlét napjainkban kritikus fontosságú minden vállalkozás számára. Egy professzionális és felhasználóbarát weboldal nemcsak lehetőséget teremt az üzleti tevékenység online megjelenítésére, hanem hatékony eszköz is lehet az ügyfélkapcsolatok kiépítésében és a bevétel növelésében. Itt jön be a mi weblap kivitelezési szolgáltatásunk.

Miért minket válasszon?

 1. Egyedi és Kreatív Megközelítés: Tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi, és weboldala tükröznie kell annak egyediségét és értékeit. Csapatunk teljes kreativitással és elkötelezettséggel dolgozik azon, hogy egyedi weboldalakat hozzon létre, melyek kiemelik vállalkozása személyiségét és brandjét.

 2. Felhasználóközpontú Design: A felhasználói élmény kulcsfontosságú egy sikeres weboldal esetében. Weblapjainkat úgy tervezzük, hogy ne csak esztétikusak legyenek, hanem könnyen navigálhatóak és érthetőek is, így segítve az ügyfeleket a kívánt információk megtalálásában és az interakcióban.

 3. Mobilbarát és Reszponzív Design: A mobil eszközökről történő internetezés egyre népszerűbb, ezért fontos, hogy weboldalunk mindenféle eszközön és kijelzőn megfelelően jelenjen meg és jól működjön. Szolgáltatásunk reszponzív webdesign elemeket tartalmaz, hogy biztosítsuk az optimális felhasználói élményt minden eszközön.

 4. Keresőbarát Struktúra és SEO Optimalizáció: A weboldalak látogatottsága és megtalálhatósága kulcsfontosságú a sikeres online jelenlét szempontjából. Ezért weboldalainkat úgy tervezzük és optimalizáljuk, hogy megfeleljenek a legújabb SEO irányelveknek, és könnyen megtalálhatóak legyenek a keresőmotorokban.

Hogyan működik a folyamat?

 1. Igényfelmérés és Konzultáció: Első lépésként részletesen megbeszéljük ügyfeleink igényeit és céljait, hogy teljesen megértjük, milyen weboldalra van szükségük.

 2. Tervezés és Kivitelezés: Tapasztalt tervezőink és fejlesztőink együttműködve kezdik meg a weboldal tervezését és kivitelezését, figyelembe véve az ügyfél igényeit és a legújabb webdesign trendeket.

 3. Tesztelés és Finomhangolás: A weboldal elkészültével alapos tesztelésnek vetjük alá, hogy biztosak legyünk a tökéletes működésben és felhasználói élményben.

 4. Karbantartás és Támogatás: Miután a weboldal élővé vált, továbbra is rendelkezésre állunk, hogy támogassuk ügyfeleinket, és biztosítsuk a weboldal folyamatos karbantartását és frissítéseit.

Image

Blogok, hírportálok kimaxolva

A digitális térben való jelenlét egyre fontosabb minden vállalkozás és személy számára. A portálok és blogok olyan platformok, amelyek lehetővé teszik az információ megosztását, az élmények megosztását és a közösségi kapcsolatok építését. Itt lép be a képbe a mi portál és blog szolgáltatásunk.

Miért válasszon minket?

 1. Könnyen Használható és Testreszabható Platform: A mi portál és blog szolgáltatásunk olyan könnyen használható platformot biztosít, amely lehetővé teszi számodra, hogy egyszerűen kezeld és frissítsd a tartalmat, anélkül, hogy szükséged lenne speciális technikai ismeretekre. Emellett széles körű testreszabási lehetőségeket is kínálunk, hogy a platform teljesen illeszkedjen az egyedi igényeidhez és stílusodhoz.

 2. Responszív és Esztétikus Design: Tudjuk, hogy az első benyomás mennyire fontos az online térben. Ezért olyan responszív és esztétikus design-t kínálunk, amely nemcsak vonzóvá teszi a portált vagy blogot, hanem optimalizálja is a felhasználói élményt minden eszközön és képernyőméreten.

 3. Tartalomkezelési Rendszer (CMS) Funkcionalitás: A tartalom gyors és hatékony kezelése érdekében egy kifinomult tartalomkezelési rendszert kínálunk, amely lehetővé teszi a tartalom könnyű szerkesztését, hozzáadását és megosztását. Ezáltal biztosítva a folyamatos frissítést és a releváns tartalom szállítását.

 4. Közösségi Interakció és Kapcsolatépítés: A portál és blog lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül kommunikálj a közönségeddel, és építsd a közösséget körülötted. Interaktív funkciók, mint például kommentelési lehetőség és közösségi média integráció segítik ezt a folyamatot, hogy közelebb hozzák az embereket egymáshoz és hozzád is.

Hogyan működik a folyamat?

 1. Igényfelmérés és Konzultáció: Első lépésként részletesen megbeszéljük az igényeidet és céljaidat, hogy teljesen megértjük, milyen portált vagy blogot szeretnél létrehozni.

 2. Tervezés és Fejlesztés: Ezt követően tapasztalt csapatunk nekilátnak a portál vagy blog tervezésének és fejlesztésének, figyelembe véve az egyedi igényeket és a legfrissebb digitális trendeket.

 3. Tesztelés és Végrehajtás: A kész portált vagy blogot alaposan teszteljük, hogy biztosak legyünk a tökéletes működésben és felhasználói élményben.

 4. További Támogatás és Karbantartás: Miután a portál vagy blog élővé vált, továbbra is rendelkezésre állunk, hogy támogassuk és karbantartsuk azt, biztosítva a hosszú távú siker és fejlődés lehetőségét.

Image

Felhő alapú rendszerek

A digitális átalakulás korszakában a felhő alapú megoldások egyre inkább központi szerepet játszanak a vállalkozások működésében. Az olyan szervezetek, amelyek kihasználják a felhő nyújtotta lehetőségeket, gyorsabbak, rugalmasabbak és versenyképesebbek lehetnek. A mi felhő alapú rendszereket fejlesztési szolgáltatásunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy kiaknázzák a felhő nyújtotta előnyöket, és lépést tartsanak az innovációval.

Miért válassza szolgáltatásunkat?

 1. Egyedi Megközelítés: Minden vállalkozás egyedi, így a felhő alapú rendszerek is egyedi megoldásokat igényelnek. Az ügyfelek igényeinek és kihívásainak teljes megértésével egyedi fejlesztéseket hozunk létre, amelyek pontosan illeszkednek az üzleti céljaihoz és növekedési terveihez.

 2. Rugalmas Skálázhatóság: A felhő alapú rendszerek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy rugalmasan skálázzák fel vagy le az infrastruktúrát az üzleti igényeknek megfelelően. Az általunk fejlesztett rendszerek megtervezésekor figyelembe vesszük ezt a skálázhatóságot, hogy ügyfeleink bármikor könnyen alkalmazkodhassanak a változó körülményekhez.

 3. Biztonság és Megbízhatóság: A felhő alapú rendszerek biztonsága és megbízhatósága kulcsfontosságú. Az általunk kifejlesztett rendszerek tervezése során kiemelt figyelmet fordítunk a magas szintű biztonságra és a folyamatos rendelkezésre állásra, hogy ügyfeleink teljes biztonságban érezzék magukat az online környezetben.

 4. Költséghatékonyság: A felhő alapú megoldások általában költséghatékonybbak, mint a hagyományos infrastruktúrák. Szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy optimalizálják költségeiket, és jobban kihasználják az informatikai erőforrásaikat.

Hogyan működik a folyamat?

 1. Igényfelmérés és Konzultáció: Első lépésként részletesen megbeszéljük ügyfeleink igényeit, céljait és jelenlegi helyzetüket. Ez segít nekünk abban, hogy teljes képet kapjunk az elvárásokról és kihívásokról.

 2. Tervezés és Fejlesztés: Tapasztalt tervezők és fejlesztők csapata dolgozik az ügyféllel együttműködve az egyedi felhő alapú rendszer tervezésén és kialakításán.

 3. Implementáció és Tesztelés: Miután elkészült a rendszer, alapos tesztelésnek vetjük alá annak biztosítása érdekében, hogy minden komponens zökkenőmentesen működjön.

 4. További Támogatás és Karbantartás: A rendszer élesítése után továbbra is rendelkezésre állunk ügyfeleink számára, hogy biztosítsuk a hosszú távú stabilitást és hatékonyságot.

Image
A microsite egy olyan kis weboldal, amely általában egyetlen célra vagy eseményre összpontosít. Általában egy fő weboldal kiegészítéseként vagy különálló entitásként jelenik meg. A microsite célja lehet például egy termék vagy szolgáltatás promóciója, egy kampány támogatása, egy esemény vagy verseny promóciója, vagy akár egy tartalmi kampány támogatása. A microsite-ek lehetővé teszik a cégek számára, hogy célzottan kommunikáljanak és kapcsolatba lépjenek az ügyfelekkel vagy célközönségekkel egy adott témában vagy kezdeményezésben.


Célzott és Hatékony Kommunikáció: A microsite fejlesztési szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek arra, hogy célzottan kommunikáljanak és kapcsolatba lépjenek célközönségükkel. Legyen szó termék promócióról, kampány támogatásról vagy bármilyen más eseményről vagy kezdeményezésről, a microsite segítségével hatékonyan és észrevétlenül juttathatják el üzenetüket célközönségük számára.

Egyedi és Kreatív Design: A microsite fejlesztése során egyedi és kreatív design-t alkalmazunk, amely megfelel az ügyfél márkaidentitásának és a célzott üzenetnek. Egy vonzó és felhasználóbarát design segítségével biztosítjuk, hogy a microsite magával ragadja és érdekli a látogatókat, növelve ezzel a konverziós arányokat.

Mobilbarát és Responszív Megjelenés: Az egyre növekvő mobilhasználat miatt kiemelten fontos, hogy a microsite megfelelően működjön és jól nézzen ki mobil eszközökről is. Ezért a microsite fejlesztése során teljes körű mobilbarát és responszív megjelenést biztosítunk, hogy az üzenet minden platformon és eszközön elérhető legyen.

Analitikai Követés és Mérés: A siker mérésének és az eredmények értékelésének érdekében integráljuk a microsite-okba az analitikai követést. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy nyomon kövessék a látogatói viselkedést, mérjék a konverziós arányokat és az értékesítést, és ezáltal optimalizálják a microsite hatékonyságát és teljesítményét.

Karbantartás és Támogatás: A microsite fejlesztése után továbbra is rendelkezésre állunk ügyfeleink számára, hogy támogassuk őket a karbantartásban és a további fejlesztésekben. Legyen szó tartalomfrissítésekről, kampányváltoztatásokról vagy bármilyen más módosításról, a mi csapatunk mindig itt van, hogy segítsen.

Image
Lépjen velünk kapcsolatba!
+36 30 441 4400

Ügyfeleinknek

support@noexit.hu

Média, sajtó

press@noexit.hu